أسس علوم الأغذية / تأليف جون ت. ر. نيكرسون ، لويس ج. رونسيفالي ؛ ترجمة واصل محمد أبو العلا، صبحي سالم بسيوني؛ مراجعة سعد الدين محمد مليجي فرحات
Material type: TextPublication details: القاهرة: الدار العربية للنشر والتوزيع ، 1985 1985Description: 410 ص؛ 24 سمOther title:- Elementary Food Science
- 22 641.3 ن ي ك
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Book - Borrowing | Central Library First floor | Alef-Baa | 641.3 نيك (Browse shelf(Opens below)) | Available | 000021210 |
Browsing Central Library shelves, Shelving location: First floor Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | No cover image available | |||||||
641.11724 ت غ ذ التغذية في البلدان النامية / | 641.23 HAR The insider's guide to saké = 日本の銘酒ガイド / | 641.3 KRE The Truth about Food/ | 641.3 نيك أسس علوم الأغذية / | 641.57 MOR Food Production Principles / | 641.5945 GRE Great Italian food / | 641.594754 ف ن ن فن الطهي الأذربيجاني : |
ترجمة لكتاب:Elementary Food Science/ Edited by Nickerson and Rosivalli, 1982
يشتمل على قائمة مصطلحات
ببليوجرافية: ص387-390
ألف باء ؛ شراء ؛
There are no comments on this title.